Ervaren Industrieel Spuiter

Ervaren Industrieel Spuiter

Als ervaren industrieel spuiter ben je in deze afwisselende functie verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van diverse staal constructie delen voor afvalverdichtingsmachines en -inzamelingssystemen. Bijvoorbeeld perscontainers, transportbanden en kantelsystemen. In onze inpandige spuitcabine zorg je ervoor dat het product egaal gespoten wordt en voorzien van veiligheidsstickers, reclamestickers en typeplaatje de spuitcabine verlaat. Hierbij zorg je dat de producten vetvrij gemaakt zijn, afgeplakt zijn en, door middel van spuitapparatuur, voorzien worden van een coatingslaag.  Als industrieel spuiter bij De Rooij draag je een belangrijke rol bij hoe de machine wordt afgeleverd bij de klant. Daarom is oog voor detail en behoud van kwaliteit een belangrijke eigenschap van je.

Wat wij in jou zoeken:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je werkt accuraat en secuur
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen
  • Je hebt een flexibele en collegiale instelling

De Rooij Milieutechniek biedt

Een uitdagende en veelzijdige functie:

Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen:

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract:

Een innovatieve, moderne en groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden:

Een leuk team met fijne collega’s:

Wie zijn wij:

De Rooij is een Brabants familiebedrijf in Waalwijk dat werkzaam is in de machinebouw. Wij onderscheiden ons met slimme oplossingen voor organisaties in de recycling branche en de agrarische sector. Daarnaast leveren wij ook producten aan gemeentes en overige overheidsinstellingen. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een modern metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk projecten én het in gebruik stellen van onze oplossingen bij de klant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Neem contact met ons op

TELEFOON: +31 (0)416 31 29 09

MAIL: werkenbij@derooij-bv.nl

Related posts

Lasser

Laat uw reactie achter Required fields are marked *
Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat- werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
Translate »