Het bedrijf

Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling

Het bedrijf

Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek.

U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat-
werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje. Gebruikte of nieuwe machines, complete installaties met bijvoorbeeld een kantelsysteem of transportband. Wij kunnen dit allemaal zelf vervaardigen en compleet zelfstandig opleveren.

Ook gaan we graag met u mee op locatie kijken, zodat we u een juiste product uit onze range kunnen aanbieden. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Dan weet u zeker dat de juiste machine bij uw klant terechtkomt. Hebt u een tevreden klant, dan hebben wij dat ook en dat is ons uitgangspunt.

Om u verder te ondersteunen, verzorgen wij ook zelfstandig onderhoud, service en keuringen. Wij bieden u dus ook voor de toekomst alle mogelijkheden om zorg te dragen voor producten waar u jaren ( economisch) profijt van hebt.

Quote

Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden.

Bericht van eigenaar


"Het succes van ons bedrijf is het resultaat van gezamenlijk werk met onze klanten. Het succes van onze klanten - ons succes! "
Directeur van De Rooij Milieutechniek BV

Onze partners

Het is onmogelijk om een toekomst voor te stellen zonder de hechte relaties met betrouwbare partners.

Bedrijfshistorie

De Rooij Milieutechniek

staat voor een bedrijf dat zich al jarenlang inzet op het gebied van afvalverwerkingmachines. Dit door toonaangevende producten en totaalprojecten op de markt te zetten die passen bij de klant en juist de standaard oplossingen zo universeel mogelijk te houden.

Onze experts

Ervaren en gekwalificeerd
Service
Manon de Rooij
Service en verkoop binnendienst
Administratie
Nicolien van Aalst
Receptioniste / Telefoniste
Wordt lid van ons geweldige team!


  [mc4wp_form id=”1230″]

  Onze projecten

  Aandacht & inleving
  Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen. De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maatwerk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
  Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat- werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
  Translate »