Certificering

ISO en VCA Certificering

Kwalitatief en duurzaam produceren staan hoog in het vaandel bij De Rooij Milieutechniek. De Rooij Holding BV is sinds maart 2017 dan ook in het bezit van ISO 14001: 2015 en ISO 9001:2015. De Rooij Milieutechniek BV is daarnaast ook VCA** 2017/6.0 gecertificeerd.

 

ISO 9001:2015 wordt toegepast om het kwaliteitsmanagementsysteem in het productieproces uit te voeren en te waarborgen. Het gehele productieproces van inkomende goederen tot aan de opgeleverde persinstallatie wordt uitgevoerd aan de hand van dit kwaliteitsmanagement systeem.

 

ISO 14001:2015 wordt toegepast om het milieumanagementsysteem in het productieproces uit te voeren en te waarborgen. In het productieproces wordt zo veel mogelijk het milieu in acht genomen. Enkele voorbeelden zijn: watergedragen conserveren, elektrische hijs- en heftvoertuigen en LED verlichting.

 

In de onderstaande link vindt u de behaalde certificaten van De Rooij Milieutechniek:

Certificaten

 

 


    Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat- werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
    Translate »