Certificering

ISO en VCA Certificering

Kwalitatief en duurzaam produceren staan hoog in het vaandel bij De Rooij Milieutechniek. De Rooij Holding BV is sinds maart 2017 dan ook in het bezit van ISO 14001: 2015 en ISO 9001:2015. De Rooij Milieutechniek BV is daarnaast ook VCA** 2017/6.0 gecertificeerd.

 

ISO 9001:2015 wordt toegepast om het kwaliteitsmanagementsysteem in het productieproces uit te voeren en te waarborgen. Het gehele productieproces van inkomende goederen tot aan de opgeleverde persinstallatie wordt uitgevoerd aan de hand van dit kwaliteitsmanagement systeem.

 

ISO 14001:2015 wordt toegepast om het milieumanagementsysteem in het productieproces uit te voeren en te waarborgen. In het productieproces wordt zo veel mogelijk het milieu in acht genomen. Enkele voorbeelden zijn: watergedragen conserveren, elektrische hijs- en heftvoertuigen en LED verlichting.

 

In de onderstaande link vindt u de behaalde certificaten van De Rooij Milieutechniek:

Certificaten

De registratie is ook geregistreerd op de SCCM en SSVV register: https://www.sccm.nl/gecertificeerde-organisaties https://ccr.ssvv.nl/

CO 2 Prestatieladder
Medio september worden wij gecertificeerd voor de CO2 Prestatieladder, niveau 3. Hiervoor zullen wij periodiek documenten publiceren op onze website. Naast onze eigen website, worden er ook documenten gepubliceerd op de SKAO website: co2-prestatieladder.nl/nl/deelnemers

Klik op de onderstaande link voor ons CO2 certificaat: CO2 prestatieladder versie 3.1 trede 3. (Volgt medio september)

Bekijk hieronder de gerelateerde documenten van de CO2 Prestatieladder door erop te klikken.

2022
2022 Jaarverslag

2023
2023 Halfjaarverslag

Algemeen
2022 Energiebeoordeling
Initiatief https://waalwijkco2vrij.nl/


    Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat- werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
    Translate »