Octopus

Octopus dynamisch vulgraadsysteem

Wanneer u afvalstromen beheert, wilt u er zeker van zijn dat u tijdig zorgt voor ledigingen en optimaal gebruik maakt van vervoerscapaciteit. Maar wat ‘s morgens betekent dat een container nog lang niet vol is, kan ‘s middags betekenen dat er snel geledigd moet worden. Ons intelligente communicatiesysteem Octopus geeft u inzicht en helpt u vooruit te kijken.

Het is het real-time, dynamische vulgraadsysteem, speciaal ontwikkeld voor elk merk en type afvalverdichtingsmachine. De combinatie van een compacte communicatiemodule met een webbased applicatie zorgt voor inzicht, gebruikersgemak en dataveiligheid. Omdat het een webbased applicatie is, is er geen installatie nodig en kan hij via iedere computer of telefoon met een browser benaderd worden. Nadat een gebruiker inlogt, ziet hij in één oogopslag alle cruciale informatie van zijn machines. Denk aan alarmen, actuele status en volpercentage. Tot in detail
kunt u vervolgens beschikken over de machinehistorie zoals gemeten drukken, noodstoppen en andere activiteiten. De gehele applicatie is standaard beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.

demo octopus

vulgraad dynamisch

 

 

Snel, compleet, oplossingen op maat en productontwikkeling zijn enkele sleutelwoorden binnen De Rooij Milieutechniek. U, of beter gezegd uw afvalvraagstuk staat centraal. Wij bieden u maat- werk tegen een voor iedereen passend prijskaartje.
Translate »